Kom og Spis

Velkommen til Kom og Spis her i Vågsbygd frikirke. Vi spiser deilig taco, kaker og kaffe. Kr 40,- pr pers og maks kr 150,- pr familie. Inviter med deg venner og bekjente og kom.

Fredag 9. Desember 2022
Fredag 6. Januar 2023
Fredag 3. Februar 2023
Fredag 3. Mars 2023
Fredag 24.Mars 2023
Fredag 14. april 2023
Fredag 5.mai 2023

Vi møtes kl. 17:00 i underetasjen i kirka.

SUPERSØNDAG

En søndag i måneden inviterer vi til SUPERSØNDAG i kirka.

SUPERSØNDAG begynner med SUPERgudstjeneste kl 11:00. SUPERgudstjeneste er for alle aldre, og med fokus på barn og ungdom.

Etter Gudstjenesten er det kaker eller varm mat.

 

Husgrupper

Vi ønsker deg velkommen til å bli med i et av menighetens mange husgruppefellesskap, der du kan bygge godt vennskap for å dele det som skjer i livet og støtte hverandre i troen. Husgrupper er for mange en prioritert del av menighetslivet der flere har etablert et langsiktig og verdifullt vennskap.

De fleste husgruppene bruker tid på å oppdatere hverandre på hva som skjer, lese og samtale om tekster og be sammen. Vertene stiller gjerne med kaffe og noe godt å bite i.

Menigheten har ca. 15 aktive husgrupper med normalt 5-10 personer som møtes jevnlig i hjemmene. Innholdet og hyppighet for samlingene varierer og bestemmes av gruppene selv. Nye grupper etableres gjerne med likesinnede mennesker som ønsker å inngå relasjoner til mennesker med et felles verdigrunnlag.

Powered by Cornerstone