Konfirmant 2022
Konfirmanttiden er en tid for å bli bedre kjent med kristen tro, seg selv og samtidig få nye venner. Mange velger å bli med på konfirmantleir - en opplevelse for livet! Gjennom året møtes vi til undervisning, ungdomskvelder og gudstjenester der vi sammen utforsker kristen tro og samfunnet vi lever i.

HVA ER KONFIRMASJON?

Konfirmasjon handler om å utforske kristen tro og livets store spørsmål. Du er velkommen til konfirmasjon, uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig.

HVA GJØR VI?

Fra oktober til mai samles vi til konfirmantsamlinger i kirken to ganger i måneden. Her har vi undervisning, vi leker, snakker om løst og fast og spiser pizza.

Som konfirmant i Vågsbygd Frikirke ønsker vi at du skal bli bedre kjent med deg selv, og med Gud. Du skal få lære om hvordan den kristne tro kan få posetiv betydning for ditt liv, og om hva det betyr å ha Gud med seg i hverdagen.

KONFIRMANTLEIR

Vi avslutter konfirmantåret med leir - siste uke av skolens sommerferie. Da reiser vi til Evjetun sammen med mange andre konfirmanter fra distriktet. Denne leiren har alltid vært en stor suksess, og er et av mange høydepunkter i konfirmantåret.

MEIGHET

Som konfirmant ønsker vi at du skal være en del av menigheten vår. Derfor legger vi opp til at konfirmantene deltar i Gudstjenestene vår, med og uten oppgaver. Mot slutten av konfirasjonstiden får dere konfirmanter, i samarbeid med konfirmantleder, ansvaret for å gjennomføre en Gudstjeneste.

I tillegg til Gudstjenester inviteres du til å være med i ungdomsarbeidet vårt CC.

INFORMASJONSMØTE

Det blir informasjonsmøte i Frikirken torsdag 17. februar kl. 19:30. Møtet er åpent for alle. Du er velkommen selv om du ikke har bestemt deg for å være konfirmant hos oss.

KONFIRMASJONSGUDSTJENESTE

Selve konfirmasjonsgudstjenesten blir lørdag 3. september 2022

PRIS

Det koster ingenting å delta i undervisningen. Konfirmantene får en bibel i gave fra menigheten, og menigheten dekker også undervisningsmateriell. Det eneste konfirmantene betaler er utgifter til kost og losji på konfirmantleiren